Športi na prostem

Najem igrišč

Dvoranski športi

Skupinske vadbe

Organizacija piknikov

Najem piknik prostora

Lokal

Gostinske storitve

       
       

Najem inline igrišča v bližini Ljubljane

Aerobika in pilates v bližini Ljubljane Piknik lokacija v bližini Ljubljane

Lokal z igrali v naravi v bližini Ljubljane

Tenis klub Kubu vam nudi pestro športno ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Ljubitelje športa vabimo na rekreativno igro ali tekmo na igrišče za in-line hokej ali mali nogomet, teniško igrišče ali igrišče za odbojko na mivki.
V športnem centru se lahko na enem mestu udeležite raznovrstnih skupinskih vadb: aerobike, pilatesa, joge in vadbe za starejše. Če vam je ljubši trening na napravah, pa vas vabimo v fitnes. Za sprostitev si privoščite oddih v savni.
 
V gozdičku na robu Vodic je idilična lokacija za organizacijo piknika za skupine do 300 oseb. Poleg tega, da organizacijo zaupate Klubu, lahko najamete pokrit piknik prostor za skupine do 60 ljudi.
 
Po ukvarjanju s športom se lahko odžejate ali posladkate s sladoledi v lokalu z zimskim vrtom. Poleti vas postrežemo tudi na velikem letnem vrtu, ob katerem je prenovljeno otroško igrišče.
 
 

  Aktualne novice

 

Šola tenisa!

3. 05. 2018

V mesecu maju za vaše najmlajše organiziramo 10 urni začetni teniški tečaj. Tečaj je namenjen otrokom med 6. in 10. letom starosti in bo potekal od 14. do 25.5.2018, od ponedeljka do petka od 16.00 do 17.00.

Več informacij in prijave na info@kubu.si ali na 041 312 706.
     
 

Skupinska vadba v mesecu maju (7. - 31.5.2018)

3. 05. 2018

Z mesecem majem prične veljati nov urnik skupinskih vadb. Najdete ga tukaj.

Se vidimo!


     
 

Za kateri šport ste se odločili to poletje?

9. 04. 2018

Sezona športov na prostem je tik pred vrati in ni boljšega kot športno preživet čas v naravi in dobri družbi. Preveri za proste termine na 041 342 993 ali na info@kubu.si in rezerviraj termin za ODBOJKO NA MIVKI, IN LINE HOKEJ, NOGOMET ali TENIS!

 

     
   

Ste že rezervirali vaš termin za piknik?

1. 02. 2018

Počasi prihaja čas za druženja na prostem in prijetne trenutke ob dobri hrani in zabavi s poslovnimi partnerji, sodelavci ali prijatelji... Zaupajte organizacijo nam ali pa najemite piknik prostor v gozdičku. Ker se termini hitro polnijo, nas pokličite in si rezervirajte željen termin!

Informacije in rezervacije na info@kubu.si ali na tel. številki 041 312 706.
     
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.