Pikniki v naravi

Najem piknik prostora

Športi na prostem

Najem igrišč

Dvoranski športi

Fitnes

Lokal

Projekt Las

Piknik prostor v naravi blizu Ljubljane Kubu

Tenis igrisce blizu Ljubljane Kubu

Aerobika in pilates v bližini Ljubljane
V gozdu na robu Vodic je idilična lokacija za organizacijo piknika v naravi. Na pokritem letnem vrtu in sončni zelenici vam postrežemo z dobrotami z žara, jedmi na žlico in domačimi sladicami, z veseljem pa prisluhnemo tudi vašim individualnim željam.

 

Tenis klub Kubu vam nudi pestro športno ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Ljubitelje športa vabimo na rekreativno igro ali tekmo na igrišče za in-line hokej ali mali nogomet, teniško igrišče ali igrišče za odbojko na mivki.
V športnem centru se lahko na enem mestu udeležite raznovrstnih skupinskih vadb: aerobike, pilatesa, joge in vadbe za starejše. Če vam je ljubši trening na napravah, pa vas vabimo v fitnes. Za sprostitev si privoščite oddih v savni.
 
Po ukvarjanju s športom se lahko odžejate ali posladkate s sladoledi v lokalu z zimskim vrtom. Poleti vas postrežemo tudi na velikem letnem vrtu, ob katerem je večje otroško igrišče. Trenutno Kubu izvaja projekt Različnosti povezujemo z gibanjem.
 

 

Poslovni_piknik_zar_okolica_Ljubljane_Kubu

Metabolicni trening Vodice Kubu

Zdrava_prehrana_predavanje_Kubu_Vodice
Načrtujete praznovanje rojstnega dne? Se bliža datum vaše obletnice? Ali pa bi želeli organizirati poslovno srečanje v naravi? Preberite, kako na Kubu poskrbimo za vaše zdravje, varnost in seveda dobro vzdušje

#srecanja #praznovanja #safetyfirst #narava
Želijo otroci trenirati tenis tudi med počitnicami? Prijavite jih na brezplačno teniško delavnico med 27.-31. julijem, kjer bodo brusili svojo tehniko, igrali tenis in se zabavali s prijatelji. Kliknite tukaj in izpolnite prijavnico

#teniškadelavnica #tenis #sport #narava #otroskovarstvo
Se želijo vaši otroci preizkusiti v rolanju?
Za otroke od 5.leta starosti dalje organiziramo brezplačno delavnico rolanja. Potekala bo v našem klubu med 10. - 14.8. Kliknite tukaj in jih prijavite.

#rolanje #delavnicarolanja #narava #zabavazanajmlajše

Želite odpreti svojo dejavnost in ne veste kako? Za vas organiziramo brezplačno predavanje, preko  katerega boste pridobili vse potrebne informacije.

Vabljeni, 20.8., ob 17.00 v klub Kubu ali 25.8., ob 18.00 v Medgeneracijski center Komenda.

Prijave na info@kubu.si.

 
       
Pikniki v naravi pri Ljubljani Gostilna blizu Ljubljane Sportni center Vodice pri Ljubljani Bar v naravi blizu Ljubljane
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.