Športi na prostem

Najem igrišč

Dvoranski športi

Skupinske vadbe

Organizacija piknikov

Najem piknik prostora

Lokal

Gostinske storitve

       
       

Najem inline igrišča v bližini Ljubljane

Aerobika in pilates v bližini Ljubljane Piknik lokacija v bližini Ljubljane

Lokal z igrali v naravi v bližini Ljubljane

Tenis klub Kubu vam nudi pestro športno ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Ljubitelje športa vabimo na rekreativno igro ali tekmo na igrišče za in-line hokej ali mali nogomet, teniško igrišče ali igrišče za odbojko na mivki.
V športnem centru se lahko na enem mestu udeležite raznovrstnih skupinskih vadb: aerobike, pilatesa, joge in vadbe za starejše. Če vam je ljubši trening na napravah, pa vas vabimo v fitnes. Za sprostitev si privoščite oddih v savni.
 
V gozdičku na robu Vodic je idilična lokacija za organizacijo piknika za skupine do 300 oseb. Poleg tega, da organizacijo zaupate Klubu, lahko najamete pokrit piknik prostor za skupine do 60 ljudi.
 
Po ukvarjanju s športom se lahko odžejate ali posladkate s sladoledi v lokalu z zimskim vrtom. Poleti vas postrežemo tudi na velikem letnem vrtu, ob katerem je prenovljeno otroško igrišče.
 
 

  Aktualne novice

 

Ste že rezervirali vaš termin za piknik?

1. 02. 2018

Počasi prihaja čas za druženja na prostem in prijetne trenutke ob dobri hrani in zabavi s poslovnimi partnerji, sodelavci ali prijatelji... Zaupajte organizacijo nam ali pa najemite piknik prostor v gozdičku. Ker se termini hitro polnijo, nas pokličite in si rezervirajte željen termin!

Informacije in rezervacije na info@kubu.si ali na tel. številki 041 312 706.
     
 

Migaj z nami!

1. 1. 2018

Kdor se redno smeji in dosti giblje si zagotovi zdravje, zato se nam meseca oktobra pridruži na skupinskih vadbah in skupaj z nami poskrbi za odlično počutje! Izbiraš lahko med:
  • step aerobiko,
  • TNZ-jem (trebuh noge zadnjica),
  • MIX aerobiko,
  • vadbo za starejše,
  • pilatesom,
  • Kundalini jogo ter
  • NOVO!! vadbo VIIT (visoko intenzivni intervalni trening).

Urnik najdeš tukaj.
     
 

Ko se želite sprostiti in razvajati si privoščite obisk SAVNE!

1. 12. 2017

V mrzlih dneh nam prija vse kar nas ogreje zato vabljeni v intimen ambient finske ali infra rdeče savne.

Rezervacije na tel. številki 01 8324 315 ali na info@kubu.si.
     
   

Odlično darilo!

1. 12. 2017

Ko zmanjka idej, ne želite pa podariti denarja, je darilni bon prava rešitev. Vabimo vas, da z našimi storitvami na malce drugačen način obdarite prijatelje, svojce, sodelavce,...
     
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.