Športi na prostem

Najem igrišč

Dvoranski športi

Skupinske vadbe

Organizacija piknikov

Najem piknik prostora

Lokal

Projekt Las

Najem inline igrišča v bližini Ljubljane

Aerobika in pilates v bližini Ljubljane Piknik lokacija v bližini Ljubljane
Tenis klub Kubu vam nudi pestro športno ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Ljubitelje športa vabimo na rekreativno igro ali tekmo na igrišče za in-line hokej ali mali nogomet, teniško igrišče ali igrišče za odbojko na mivki.
V športnem centru se lahko na enem mestu udeležite raznovrstnih skupinskih vadb: aerobike, pilatesa, joge in vadbe za starejše. Če vam je ljubši trening na napravah, pa vas vabimo v fitnes. Za sprostitev si privoščite oddih v savni.
 
V gozdičku na robu Vodic je idilična lokacija za organizacijo piknika za skupine do 300 oseb. Poleg tega, da organizacijo zaupate Klubu, lahko najamete pokrit piknik prostor za skupine do 60 ljudi.
 
Po ukvarjanju s športom se lahko odžejate ali posladkate s sladoledi v lokalu z zimskim vrtom. Poleti vas postrežemo tudi na velikem letnem vrtu, ob katerem je prenovljeno otroško igrišče. Trenutno Kubu izvaja projekt Različnosti povezujemo z gibanjem.
 

 

 

Spoštovani.

Obveščamo vas, da zaradi trenutnih razmer, klub Kubu do nadaljnjega ostaja
ZAPRT!

Zaprt bo celoten klub, tako fitnes kot tudi bar.

O spremembah vas bomo obveščali.

Čuvajte se in upamo, da se kmalu vidimo.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!


 

 swsw
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.