Pikniki v naravi

Najem piknik prostora

Športi na prostem

Najem igrišč

Dvoranski športi

Fitnes

Lokal

Projekt Las

Piknik prostor v naravi blizu Ljubljane Kubu

Tenis igrisce blizu Ljubljane Kubu

Aerobika in pilates v bližini Ljubljane
V gozdu na robu Vodic je idilična lokacija za organizacijo piknika v naravi. Na pokritem letnem vrtu in sončni zelenici vam postrežemo z dobrotami z žara, jedmi na žlico in domačimi sladicami, z veseljem pa prisluhnemo tudi vašim individualnim željam.

 

Tenis klub Kubu vam nudi pestro športno ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Ljubitelje športa vabimo na rekreativno igro ali tekmo na igrišče za in-line hokej ali mali nogomet, teniško igrišče ali igrišče za odbojko na mivki.
V športnem centru se lahko na enem mestu udeležite raznovrstnih skupinskih vadb: aerobike, pilatesa, joge in vadbe za starejše. Če vam je ljubši trening na napravah, pa vas vabimo v fitnes. Za sprostitev si privoščite oddih v savni.
 
Po ukvarjanju s športom se lahko odžejate ali posladkate s sladoledi v lokalu z zimskim vrtom. Poleti vas postrežemo tudi na velikem letnem vrtu, ob katerem je večje otroško igrišče. Trenutno Kubu izvaja projekt Različnosti povezujemo z gibanjem.
 

 

Poslovni_piknik_zar_okolica_Ljubljane_Kubu

Poslovni_piknik_gostinska_ponudba_Kubu

Najem piknik prostora blizu Ljubljane

Otroska igrala blizu Ljubljane Kubu

 
Res smo hvaležni, da smo po dolgem premoru lahko v klubu Kubu gostili prvi poslovnipiknik. Z novimi ukrepi in pravili, pa tudi novimi dobrotami z žara in domačimi slaščicami. Bi tudi vi kaj piknili? #piknik #piknikvnaravi #piknikprostor #poslovnodruženje #druženje #sodelavci #ostanimozdravi #klub.kubu.catering
 
Načrtujete praznovanje rojstnega dne? Se bliža datum vaše obletnice? Ali pa bi želeli organizirati poslovno srečanje v naravi? Preberite, kako na Kubu poskrbimo za vaše zdravje, varnost in seveda dobro vzdušje
#srecanja #praznovanja #safetyfirst #narava
Se želite končno videti in družiti s prijatelji? Ali iščete pravo lokacijo za piknik sredi narave? Sredi gozda v Vodicah vam piknik prostor Dolinca nudi pokrit prostor za skupine do 60 ljudi, žar, hladilnik in celo igrala za najmaljše.
#časjezapiknik #piknikprostor #žar #zabava #najem #vnaravi
Kam bi danes otroke peljali na igrala? Medtem ko se otroci s poganjalci lovijo po zelenici, plezajo po leseni hiški in se spuščajo po toboganu, lahko starši, babice in dedki (v miru) popijejo kavo.
#otroskoigrisce #narava #igrala #tobogan  #lesenahiska #sladoled #preste #caszastarse
       
Pikniki v naravi pri Ljubljani Gostilna blizu Ljubljane Sportni center Vodice pri Ljubljani Bar v naravi blizu Ljubljane
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.