Joga


Kundalini joga je po izročilu Jogi Bhajana najhitrejša pot do fizičnega, umskega, duševnega ravnotežja in povezava z višjo zavestjo. Prebuja tok lastne energije, volje in radosti. Uči različne tehnike in metode, s pomočjo katerih lahko razvijamo svoje mentalne sposobnosti, z namenom, da bi svojo fizično strukturo uravnotežili in podredili kontroli zavesti.

Na vadbi delamo po čakrah, začenši s spodnjo, Muladharo in vse do najvišje, kronske čakre. Program obsega asane, pranajame in meditacije.

V kundalini jogi sledimo trem najpomembnejšim gonilnim elementom življenju: dihanju, gibanju in ritmu. Zato je vadba kundalini joga dinamična, zabavna in hkrati zelo učinkovita.
Jogo vodi Matjaž Kurent, učitelj kundalini in suryasakti joge.

Vnesite v svoje življenje nekaj svežega, prebudite nove življenjske energije, izboljšajte fizično pripravljenost, dvignite ozaveščenost, osredotočenost ... in si s tem dvignite kvaliteto življenja! Vabimo vas na vadbo joge na Tenis klub Kubu.

 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.