5 idej za nepozabno praznovanje obletnice


Se približuje datum vaše okrogle obletnice? Razmišljate o nepozabnem praznovanju?

Obletnica je zagotovo dober izgovor, da povabite družino in prijatelje ter skupaj proslavite vaš dan. Ko ste na koledarju obkrožili datum, dokončali spisek povabljenih in si rezervirali prostor za vaše praznovanje, se je potrebno lotiti še detajlov. Dogovorite se za kulinarično razvajanje (nekaj naših idej najdete tukaj), o katerem bodo gostje še dolgo sanjarili, in si izberite animacijo, da bo ritem zabave pravi. Po naših izkušnjah gostje uživajo v:
  1. Glasbeni nastop – energična glasbena skupina, ansambel, solo nastop ali akustična spremljava na kitari bodo dali vašemu praznovanju točno pravi ritem.
  2. Mešanje kokteljov – nadenite si predpasnik in se naučite umetnosti mešanja pijač ter uživajte v poizkušanju vaših kreacij.
  3. Poskušina piva ali vina – raziskujte in poskusite razične okuse slovenskih craft piv ali pa razvajajte brbončiče z izbranimi slovenskimi vini.
  4. Športna tekmovanja – bolj akitvni boste z veseljem prebudili vaš tekmovalni duh in se pomerili v odbojki na mivki, košarki, nogometu, tenisu ali celo balinanju.
  5. Imamo talent – izzovite goste, da pokažejo svoj skriti talent, slavljenec pa tokrat uživa v sodniški vlogi.

Klub Kubu vam z veseljem svetuje in pomaga pri organizaciji vašega praznovanja. Pridete na kavico, da se pogovorimo o vaših željah in pričakovanjih? Pokličite nas na 041/312-706 in se dogovorite za termin.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.