8 kulinaričnih idej za vaš piknik


Lepo vreme nas vabi v naravo in na piknike. Premami nas vonj žara, razveseli okus hladnega piva in pogovor z našo družbo.

Kdaj pa kdaj pa želimo izbrati malo bolj netradicionalne dobrote in naše goste razvajati s kulinaričnimi dobrotami. Klub Kubu vam za posebne priložnosti priporoča:

Preste_piknik_Vodice_Kubu Izbor_domacih_kruhov_piknik Domaci_siri_mesnine_pikniki_Kubu Prigrizki_piknik_predjed_Kubu
Vodiške preste za dobrodošlico Izbor domačih kruhov Izbor domačih sirov in mesnin Prigrizki
       
Burger_piknik_Kubu_blizu_Ljubljane Zelenjavni_zvitki_piknik_Kubu Gin_tonic_piknik_Kubu Kava_dalgona_piknik_kubu
Burgerji Zelenjavni zvitki Gin tonic Kava dalgona

Seveda v naši ponudbi najdete tudi meso na žaru, številne priloge in solate, jedi na žlico ter domače sladice. Z veseljem se prilagodimo vašim željam in idejam. Le pokličite nas.

P.S.: Pomlad 2020 in priporočila NIJZ za varovanje zdravja so prevetrila našo kulinarično ponudbo. Skrbno uvajamo higienska in zdravstvena priporočila ter skrbimo za individualno strežbo vseh gostov. Kontaktirajte nas in vam predstavimo točne ukrepe.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.