Iščete prostor za vašo zabavo?


Za nekaj časa smo vsa praznovanja in zabave preselili med štiri stene in v ožji družinski krog. Veselimo se, da smo se uspešno spopadli z epidemijo, razglasili njen konec in se vsak dan razveseljujemo rahljanja ukrepov. In lahko sedaj po koledarju že iščemo datume, kdaj bi lahko organizirali tisto zabavo za prijatelje, fantovščino ali dekliščino ali praznovali okroglo obletnico.

Če razmišljate o najemu piknik prostora in po zemljevidu krožite v okolici Ljubljane, poglejte na klub Kubu in piknik prostor »Dolinca«. Dolinca res leži v dolinci, tik ob športnem centru s teniškim in košarkaškim igriščem, igriščem za odbojko na mivki ter lokalom s stranišči. Obdana s smrekami, borovci in macesni, Dolinca sprejme pod streho do 60 ljudi. Opremljena je z večjim plinskim žarom, hladilnikom, elektriko in vodo, poleg pa so tudi igrala za otroke.

Najem_prostora_za_zabavo_blizu_ljubljane

Imate v mislih že termin za vašo zabavo? Pokličite nas in si ga rezervirajte.

P.S: Klub Kubu skrbno spremlja ter uvaja vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in pristojnih institucij. Preberite tukaj in se za več informacij pogovorite z nami.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.