Kako organizirati poslovni piknik po novem?


V času team ali zoom video konferenc, telefonskih pogovorov in dolge liste emailov že vsi pogrešamo znane obraze sodelavcev, partnerjev ali kupcev. Razmišljate o manjšemu službenemu druženju? Bi želeli organizirati neformalen sestanek v naravi? Ali je čas, da ponovite vaš tradicionalen poslovni piknik?

Zasebni dogodki, kot so poslovni dogodki, praznovanja ali poroke, ki se odvijejo v gostilnskih lokalnih ali na drugih zasebnih prizoriščih, niso omejeni z Odlokom o začasni splošni omejitvi zbiranja ljudi na javnih mestih in krajih. Kar pomeni, da lahko res začnete aktivno načrtovati vaš naslednji poslovni dogodek. Seveda je treba poskrbeti za dosledno upoštevanje in izvajanje priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje, da poskrbimo za zdravje in varnost udeležencev. In to je ključen nov kriterij pri izboru najprimernejše lokacije za vaš poslovni piknik. Vas zanima, kako v klub Kubu skrbno izvajamo pripročila NIJZ?

Piknik prostor Kubu stoji na začetku gozdne poti v Vodicah. Pričakuje vas na pol poti med Kranjem in Ljubljano, v objemu borovcev in smrek. S pokritim letnim vrtom ali sončno zelenico sprejme zasebne skupine od 10 do več sto gostov v (skoraj) vseh vremenskih razmerah. Razpostrana lokacija omogoča veliko fleksibilnost pri postavitvi miz (z razmikom 1,5 metra ali v različnih oblikah postavitev) in sami organizaciji dogodka s teambuilding programom, glasbeno animacijo in različnimi športnimi aktivnostmi.

Poslovni_piknik_prostor_blizu_Ljubljane_Kubu

Bi potrebovali kakšen nasvet, kako se lotiti organizacije piknika za vaše podjetje po novih navodilih in priporočilih? Pokličite nas in z veseljem delimo svoje znanje in izkušnje.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.