Kam na družinski izlet?


Sonce nas kliče ven, na kolo, rolarje, skiro, poganjalec ali pa v avto do bližnjega gozdička. Starše smo vprašali, zakaj tako radi zavijejo v Vodice in pustijo, da otroci uživajo v športnem centru Kubu. Na vrhu njihovega seznama so:

  1. Igrala tik ob letnem vrtu. Starši, dedki in babice lahko popijete kavo in opazujete otroke, kako se podijo po toboganu, plezajo po igralih in kuhajo v leseni hiški.
  2. Ogromna zelenica. Najmlajši otroci lahko brezkrbno puzajo, se plazijo in kotalijo po zelenici. Malo starejši se lahko lovijo s poganjalci, brcajo žogo ali pa se samo kotalijo po njej. Vsi pa lahko sedite na zelenici in uživate v soncu.
  3. Sprehod po gozdu. Klub Kubu leži sredi gozda in z otroci se lahko odpravite po krožni kolesarski poti ali pa le krajši sprehod. Mlajšim je še posebno zanimivo, da opazujejo avtomobile na bližnjem mostu.
  4. Vodiške preste in sladoledi. Otroci komaj čakajo malico, tudi če so ravno pojedli kosilo. Z Vodiškimi prestami in sladolednimi lučkami jih boste zagotovo razveselili.
Otroska_igrala_blizu_Ljubljane_v_naravi

Kaj še čakate? Se vidimo na Klub Kubu.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.