Na novo: kako bodo izgledali pikniki?


Naučili smo se delati od doma, žonglirati med poučevanjem otrok, kuhanjem in spremljanjem službenih emailov ter podrobno spoznali bližnje poti, potoke in hribe. Veselimo se in smo hvaležni, da se je Slovenija uspešno spopadla z epidemijo koronavirusa in se ukrepi vsak dan bolj rahljajo. Kava s prijatelji ima sedaj čisto nov pomen. Resnično cenimo, da nam nekdo pripravi kosilo, nas postreže in pospravi, medtem ko mi uživamo v kozarcu vina na soncu. Veselimo se časa, ko bomo lahko ponovno videli sodelavce in lahko skupaj nazdravili, kot smo si to obljubili tolikokrat v tem času.

Klub Kubu skrbno spremlja ter uvaja vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in pristojnih institucij. Med drugim zagotavljamo:
  • Mize v razmiku 1,5 metra ter varno razdaljo med gosti na pokritem letnem vrtu in sončni zelenici,
  • Za vaše zdravje in varnost smo odstranili prte ter blazine;
  • Individualno postrežbo tudi večjih skupin gostov, skladno s trenutno veljavnimi ukrepi. Ali bife, kjer osebje kluba Kubu posteže goste,
  • Individualno pakiran pribor in individualno pakirano blago (sladkor, sol, kruh itd.),
  • Strogi higienski ukrepi v gostilni in pri zaposlenih,
  • Stalno razkuževanje miz ter drugo redno uporabljenih površin,
  • Več podajalnikov za razkužilo za stranke.
Poslovni_piknik_v_naravi_okolica_Ljubljane_Kubu Razmišljate o organizaciji piknika? Bi želeli nagraditi vašo ekipo? Ali poskrbeti, da se zaposleni počasi ponovno povežejo? Povabimo vas na kavo ali klic, da se pogovorimo, kako lahko v trenutnih razmerah varno organiziramo vaš piknik.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.