Lokal


Po ukvarjanju s športom se lahko odžejate ali posladkate s sladoledi v lokalu z zimskim vrtom. Seveda so vam na voljo tudi tradicionalne vodiške preste. Poleti vas postrežemo tudi na velikem letnem vrtu, ob katerem je tudi veliko otroško igrišče. Del vrta je pokrit, tako da lahko na prostem uživate tudi ob dežju in slabem vremenu.

 

Lokal v klubu Kubu


Zabava za najmlajše


Tenis klub Kubu leži v gozdičku na robu Vodic, kjer lahko najmlajši uživajo na velikem otroškem igrišču. Poleg tega da se otroci lahko zabavajo na številnih igralih, pa se s prijatelji lahko pomerijo tudi v različnih športnih aktivnostih. Vabimo jih k igri tenisa, malega nogometa, badmintona, košarke ali pa balinčkanja. Prav tako pa lahko na Tenis klub Kubu praznujejo svoj rojstni dan.

Zabava za najmlajše v klubu Kubu


Parkirišče


Tenis klub Kubu razpolaga z velikim parkiriščem, ki je brezplačno na voljo gostom športnega centra.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.