Pikniki v naravi


V gozdu na robu Vodic, le streljaj iz Ljubljane, leži idilična lokacija za praznovanje vašega rojstnega dne, obletnice, poroke ali za poslovno srečanje. Na pokritem letnem vrtu in sončni zelenici vam ekipa kluba Kubu organizira piknik od 10 pa do več sto ljudi. Lučaj stran pa lahko v objemu smrek in borovcev najamete pokrit piknik prostor za skupine do 60 ljudi.

Bi želeli organizacijo vašega praznovanja ali srečanja zaupati ekipi Kubu? Preberite si, kako poskrbimo za brezhibno organizacijo vašega piknika.

Praznovanje_obletnica_poroka_blizu_Ljubljane_Kubu.png

Ali pa tokrat iščete zasebno mesto sredi gozda za vašo zabavo? Najemite pokrit piknik prostor in sami poskrbite za jedačo in pijačo.

Najem_piknik_prostora_blizu_Ljubljane.png

Da zagotovimo vaše zdravje, varnost in udobje, klub Kubu skrbno spremlja in uvaja priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Kliknite tukaj in si preberite, kako skrbimo za ustrezne higienske ukrepe in fizičnega distanciranja.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.