Najem piknik prostora


V gozdu, v bližini kluba Kubu lahko najamete popolnoma opremljen piknik prostor in si priredite piknik po svojem okusu. Pokrit piknik prostor sprejme do 60 oseb in je tako primeren v vseh vremenskih razmerah. Piknik prostor »Dolinca« je opremljen z vodo, elektriko, hladilnikom in plinskim žarom. Ob prostoru je otroško igrišče, lahko pa si rezervirate tudi ostala športna igrišča v klubu Kubu. Stranišča so na voljo v lokalu kluba Kubu. Gostom je na voljo tudi večje parkirišče. Imate v mislih že termin za praznovanje vašega rojstnega dne ali obletnice? Pokličite nas in si ga rezervirajte.

Najem piknik prostora v bližini Ljubljane

Da zagotovimo vaše zdravje, varnost in udobje, klub Kubu skrbno spremlja in uvaja priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Preberite si več o naših ukrepih.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.