Organizacija piknika


Klub Kubu leži v gozdu na robu Vodic, le streljaj iz Ljubljane, in razpolaga s celovito ponudbo za organizacijo piknika za skupine od 10 do 300 oseb. Na pokritem letnem vrtu in sončni zelenici vam postrežemo z dobrotami z žara, jedmi na žlico in domačimi sladicami, z veseljem pa prisluhnemo tudi vašim individualnim željam. Na naših športnih igriščih  se lahko pomerite v odbojki na mivki, tenisu, nogometu, košarki ali balinanju, z veseljem pa za vas organiziramo tudi team-building igre.

Da zagotovimo vaše zdravje, varnost in udobje, klub Kubu skrbno spremlja in uvaja priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Oglejte si, kako lahko poskrbimo za ustrezno razdaljo, higienske ukrepe in postrežbo. Ter se pogovorite z ekipo Kubu, kako lahko to prilagodimo vaši družbi.

Piknik_prostor_Gorenjska_Kranj_Ljubljana.png

Med drugim so nam zaupali:

Piknik Aerodroma Ljubljane v klubu Kubu   Piknik Elesa v klubu Kubu   Mikrocop organizira piknik v klubu Kubu
 Lek organizira piknik v klubu Kubu    Comtrade organizira piknik v klubu Kubu    Iskra zaščite organizira piknik v klubu Kubu
 Cablex organizira piknik v klubu Kubu    Telekom Slovenije organizira piknik v klubu Kubu    
         

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.