Pikniki v naravi skladno s priporočili NIJZ


Vaše zdravje in zdravje naših sodelavcev so na prvem mestu. Počasi prihajajo sprostitve, ki vsem veliko pomenijo. Ob doslednem upoštevanju priporočil NIJZ smo odprli letni vrt in lokal, kjer vam postrežemo z dolgo pričakovano kavo, ledeno hladnim pivom ali gin tonicom. Ob sončnih petkih vas na vrtu razvajamo z burgerji, krompirčkom in craft pivi. Prišel je tudi čas, ko vas lahko povabimo, da praznujete vaš rojstni dan, obeležite obletnico ali poslovni uspeh v klubu Kubu.

Pokrit letni vrt in sončna zelenica nam nudita velik poligon, da postavimo mize v razmiku 1,5 metra in zagotovimo za varno razdaljo med gosti. Z izkušeno ekipo lahko individualno postrežemo tudi večje skupine gostov, pri čemer upoštevamo priporočila NIJZ o individualno pakiranem priboru ter posameznem blagu. Seveda strogo upoštevamo higienske ukrepe v gostilni, pri zaposlenih in jih spodbujamo pri gostih, ki jim nudimo podajalnike za razkužilo.

Z veseljem vam predstavimo naše nadaljnje ukrepe ter se pogovorimo o vaših pričakovanjih.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.